Advertisement

Ümitcan Uygun Öldümü : Ankara'da aleyna çakır'ın (21) cinayetinin şüphelisi ümitcan uygun'un annesi gülay uygun'un (48) ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Ümitcan Uygun Öldümü : Ankara'da aleyna çakır'ın (21) cinayetinin şüphelisi ümitcan uygun'un annesi gülay uygun'un (48) ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.. Aleyna çakır'ın ölümüne ilişkin hakkında soruşturma açılan ümitcan uygun'un annesi gülay uygun ankara'nın keçiören ilçesinde boş bir arazide başına bir el ateş edilmiş şekilde ölü bulundu. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sevgilisi olduğu belirtilen ümitcan uygun'un, çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Uygun hakkında uyuşturucuyu özendirmek suçundan işlem yapılacağı öğrenildi. Ümitcan uygun, önceki gün sosyal medya platformu 'tiktok' fenomoni abdullah s.'nin yayınına bağlandı.

Sosyal medyada bazı videolar çıktı. Aleyna çakır'ın ölümünün şüphelisi ümitcan uygun, 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Ümitcan uygun, sadece şiddet uyguladığı için pişman olduğunu söylese de kimse aleyna'nın intihar ettiğine, ümitcan uygun'un ona zarar vermediğine inanmadı. Sevgilisi olduğu belirtilen ümitcan uygun'un, çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Ümitcan uygun yakalama kararı ve tutuklama kararı neden çıkmıyor?

TİYATROCU DERYA BAYKAL İLE FERHAN ŞENSOY'UN KIZLARI DERYA ...
TİYATROCU DERYA BAYKAL İLE FERHAN ŞENSOY'UN KIZLARI DERYA ... from cdn.ucankus.com
Aleyna çakır'ın ölümüne ilişkin hakkında soruşturma açılan ümitcan uygun'un annesi gülay uygun ankara'nın keçiören ilçesinde boş bir arazide başına bir el ateş edilmiş şekilde ölü bulundu. Aleyna çakır'ın cinayetinde şüpheli bulunan ümitcan uygun ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Gülay uygun öldü mü, intihar mi etti? Aleyna çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen ümitcan uygun'un annesinin ormanlık alansa cansız bedeni bulunmuştu. Bir video yayınlayarak aleyna çakır hakkında konuşan ümitcan uygun, aleyna çakır benim çok sevdiğimdir. Aleyna çakır cinayetinin şüphelisi olarak görülen ümitcan uygun geçtiğimiz hafta tutuklanmıştı. İntihar mı etti öldürüldü mü? Peki, gülay uygun nasıl öldü?

Çakır ve uygun'un ölümüne ilişkin soruşturmalar sürüyor.

Bunun ardından ümitcan uygun öldü mü? Gülay uygun'un ölü bulunmasının ardından, oğlu ümitcan uygun ile eşi mehmet uygun kameralar karşısına geçerek müge anlı'yı suçladılar. Aleyna çakır'ın cinayetinde şüpheli bulunan ümitcan uygun ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Peki, gülay uygun nasıl öldü? Sevgilisi olduğu belirtilen ümitcan uygun'un, çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. .aleyna çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen ümitcan uygun'un dayısının röportajı damga vurdu. Silahı nereden buldu bilmiyorum, ümitcan'ın kuru sıkısı var. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Ölümünden müge anlı'yı sorumlu tuttu. Aleyna çakır olayında ümitcan uygun uygun'un annesi gülay nasıl öldü? Olay yerine avukatıyla gelen ümitcan uygun annesi gülay uygun'un müge anlı tarafından aleyna çakır'ın şüpheli ölümü ile ilgili dile getirilen iddialar nedeniyle intihar ettiğini iddia etti. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. .sert'ten takip ettiği aleyna çakır ümitcan uygun olayına ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Uygun annesinin ölümünden müge anlı'yı sorumlu tutarken anlı iddialara. Gülay uygun'un ölü bulunmasının ardından, oğlu ümitcan uygun ile eşi mehmet uygun kameralar karşısına geçerek müge anlı'yı suçladılar. Aleyna çakır'ın cinayetinde şüpheli bulunan ümitcan uygun ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Aleyna çakır'ın ölümünden sorumlu olduğu iddia edilen ümitcan uygun'un babası durak uygun ile kaçarken yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı.

Aslı Bekiroğlu İfşa Oldu - Sayfa 3
Aslı Bekiroğlu İfşa Oldu - Sayfa 3 from eksiup.com
Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Gi̇ri̇ş 25.12.2020 17:46 güncelleme 25.12.2020 17:46. İntihar mı etti öldürüldü mü? Ankara'da 3 haziran'da intihar ettiği iddia edilen aleyna çakır'ın şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan ümitcan uygun'un annesi gülay uygun, dün akşam saatlerinde ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen ümitcan uygun'un, çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Aleyna çakır'ın ölümüne ilişkin hakkında soruşturma açılan ümitcan uygun'un annesi gülay uygun ankara'nın keçiören ilçesinde boş bir arazide başına bir el ateş edilmiş şekilde ölü bulundu. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Gülay uygun'un ölü bulunmasının ardından, oğlu ümitcan uygun ile eşi mehmet uygun kameralar karşısına geçerek müge anlı'yı suçladılar.

Ailenin avukatının ise yaptığı açıklama tüm okların müge anlı'ya dönmesine neden oldu.

İntihar mı etti öldürüldü mü? .aleyna çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen ümitcan uygun'un dayısının röportajı damga vurdu. Aleyna çakır cinayetinin şüphelisi olarak görülen ümitcan uygun geçtiğimiz hafta tutuklanmıştı. Gülay uygun öldü mü, intihar mi etti? Aleyna çakır olayı ile ilgili ümitcan uygun bir son dakika açıklaması yaptı. Gi̇ri̇ş 25.12.2020 17:46 güncelleme 25.12.2020 17:46. Olay yerine avukatıyla gelen ümitcan uygun annesi gülay uygun'un müge anlı tarafından aleyna çakır'ın şüpheli ölümü ile ilgili dile getirilen iddialar nedeniyle intihar ettiğini iddia etti. Silahı nereden buldu bilmiyorum, ümitcan'ın kuru sıkısı var. Bir video yayınlayarak aleyna çakır hakkında konuşan ümitcan uygun, aleyna çakır benim çok sevdiğimdir. Çakır ve uygun'un ölümüne ilişkin soruşturmalar sürüyor. Müge anlı, duydukları karşısında ümitcan uygun'un annesine seslendi. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Ankara'da 3 haziran'da intihar ettiği iddia edilen aleyna çakır'ın şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan ümitcan uygun'un annesi gülay uygun, dün akşam saatlerinde ölü bulundu.

Aleyna çakır olayında ümitcan uygun uygun'un annesi gülay nasıl öldü? Ümitcan uygun hakkında flaş gelişme yaşandı. İntihar mı etti öldürüldü mü? Bir video yayınlayarak aleyna çakır hakkında konuşan ümitcan uygun, aleyna çakır benim çok sevdiğimdir. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı.

ABD Başkanı Trump'a 'Gücünü Kötüye Kullanma' Soruşturması ...
ABD Başkanı Trump'a 'Gücünü Kötüye Kullanma' Soruşturması ... from foto.haberler.com
Olay yerine avukatıyla gelen ümitcan uygun annesi gülay uygun'un müge anlı tarafından aleyna çakır'ın şüpheli ölümü ile ilgili dile getirilen iddialar nedeniyle intihar ettiğini iddia etti. Sorusu sosyal medyada hızla yayılan başlıklardan biri oldu. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Aleyna çakır'ın ölümünün ardından gündeme gelen ümitcan uygun, ankara'da yaşıyor. Aleyna çakır'ın ölümünden sorumlu olduğu iddia edilen ümitcan uygun'un babası durak uygun ile kaçarken yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi. Sevgilisi olduğu belirtilen ümitcan uygun'un, çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Aleyna çakır'ın cinayetinde şüpheli bulunan ümitcan uygun ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı.

Aleyna çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen ümitcan uygun gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Ümitcan uygun, sadece şiddet uyguladığı için pişman olduğunu söylese de kimse aleyna'nın intihar ettiğine, ümitcan uygun'un ona zarar vermediğine inanmadı. Aleyna çakır cinayetinin şüphelisi olarak görülen ümitcan uygun geçtiğimiz hafta tutuklanmıştı. Bunun üzerine ümitcan uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Ankara'da 3 haziran'da intihar ettiği iddia edilen aleyna çakır'ın şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan ümitcan uygun'un annesi gülay uygun, dün akşam saatlerinde ölü bulundu. Peki, gülay uygun nasıl öldü? Aleyna çakır'ın ölümünün şüphelisi ümitcan uygun, 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Gülay uygun'un ölü bulunmasının ardından, oğlu ümitcan uygun ile eşi mehmet uygun kameralar karşısına geçerek müge anlı'yı suçladılar. Ölümünden müge anlı'yı sorumlu tuttu. İddiaya göre ankara'da sevgilisi tarafından öldürüldüğü düşünülen aleyna çakır davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Aleyna çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen ümitcan uygun'un annesinin ormanlık alansa cansız bedeni bulunmuştu. Ümitcan uygun, önceki gün sosyal medya platformu 'tiktok' fenomoni abdullah s.'nin yayınına bağlandı. Aleyna çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan ümitcan uygun ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna çakır olayı ile ilgili ümitcan uygun bir son dakika açıklaması yaptı.

Sevgilisi olduğu belirtilen ümitcan uygun'un, çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı ümitcan uygun. Peki, gülay uygun nasıl öldü?

Posting Komentar

0 Komentar